Mivel köztudott, hogy minden laboratóriumnak megvannak a saját bevált szokásai és gyakorlatai, ezért olyan rugalmas rendszer kialakítására törekedtünk, mely a kifejlesztett felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével hatékonyabbá és gyorsabbá teheti a vizsgálattervezés folyamatát. A tervezés egészen a kezdetektől elvégezhető lépésről lépésre is, de kiindulási alapként az előre programozott minták vagy a felhasználó által korábban mentett sablonok is jól használhatóak, melyek néhány kisebb módosítással általában könnyen adaptálhatóak egy új vizsgálathoz. A vizsgálattervezés során az alábbi paramétereket kell meghatározni:

  • vizsgálati alanyok és csoportjaik,
  • mért paraméterek, változók (egyedi és ketrec-szintű), valamit csoportjaik,
  • események, határidők és a vizsgálat ütemezése,
  • kezelési dózis számítása minden egyedre (automatikus).

A vizsgálat felépítése után a létrehozott struktúra elmenthető és a további vizsgálatokhoz sablonként használható, vagy akár azonnal kinyomtatható belőle a vizsgálat alapadatait tartalmazó jelentés. Mindezek után az előre tervezett üzemezés szerint azonnal megkezdhető az adatok gyűjtése.

Képernyőképek:

  • Manage study variables
    Manage subject groups
    Manage schedules

<< Bevezetés  Adatbevitel a Mythos TPDMS programmal >>

További technikai információk:

TPDMS brosúra– PDF letöltése Végfelhasználói licencszerződés – PDF letöltése Árajánlat vagy bemutató kérése: tpdms@adwareresearch.com