A TPDMS az aktív kutatói munka támogatásaként megkönnyíti a vizsgálatok dokumentálásának menetét, ezáltal használatával időt spórolhat meg. A program a kapott eredményekből nyomtatott vagy elektronikus jelentések készítésére is alkalmas, melyek nagyban segítik az archiválás elvégzését. A beépített jelentéskészítő modul segítségével a hagyományos riportok előre definiált sablonok alapján kerülnek kialakításra, azonban azok megjelenése szükség esetén könnyen személyre szabható.

Az alábbi jelentéstípusok érhetőek el:

 • Általános jelentés a vizsgálatról
  Tartalmazza a kísérlet alapadatait, a változók listáját, az események listáját, a vizsgálati alanyok listáját és csoportjait, valamint az ütemterv mátrixot.
 • Adatbeviteli jelentés
  Az adatbevivő személy a rögzített adatokról jelentést tud készíteni a vizsgálati alanyok, a változók vagy az események vonatkozásában. A dokumentum nyomtatás után aláírható, ezáltal az adatbevitelt hitelesítő dokumentációként használható.
 • Állapotjelentések
  A szoftverből a vizsgálat során bármikor készíthetőek állapotjelentések a vizsgálati alanyok státuszáról (pl.: aktív, inaktív), a kezelési dózisról, valamint a tápfogyasztásról.
 • Statisztikai riportok (többféle)
  Az elvégzett statisztikai analízisek eredményei azonnal nyomtathatóak vagy exportálhatóak. A jelentés táblázatai testre szabhatóak, illetve az címmel és megjegyzésekkel kiegészíthető.
 • Grafikonok
  Grafikonok tervezéséhez és elkészítéséhez sincs szükség külső szoftverre, így az elkészített jelentés ezekkel kiegészítve még vonzóbbá tehető, illetve egy tervezett prezentációk grafikus elemi is közvetlenül kinyerhetőek a programból. A grafikonok elkészítése és formázása a hagyományosan ilyen célra használt programokból ismert módon, könnyen és gyorsan történik. A teljesség igénye nélkül lehetőség van például a grafikon típusának kiválasztására (pl.: pont, vonal, oszlop, scatter…), címek, címkék hozzáadására, csoportosítási feltételek megadására, valamint hibahatár beállítására.

Képernyőképek:

 • Timeline with lines - BW grouped by subject groups
  merged bars
  Relationship between kidney and heart weight
  Report of variables

<< Analízisek elvégzése a Mythos TPDMS programmal

További technikai információk:

TPDMS brosúra– PDF letöltése
Végfelhasználói licencszerződés – PDF letöltése
Árajánlat vagy bemutató kérése: tpdms@adwareresearch.com